The Decently Retailing Safeguard - Splash Jude All Over.

Mmm va gott!

Det finns vissa saker som är godas än andra och vi har nog alla våra favoriter. En favorit hemma hos oss är det italiensk köket, det är ju bara för gott! Tur att det finns en bra italiensk restaurang i Stockholm som man kan besöka när så behövs.
Det är något visst med det italienska köket, det är så härliga smaker så enkla och rena men samtidigt one på något sett tråkigt. Man blir inte trött på det, det är det goda och kärleken bakom maten som man verkligen vill äta fler och fler gånger.

Så mycket att välja bland

Ja det finns så många rätter att välja bland så det blir aldrig tråkigt. Skulle verkligen vilja äta det oftare och skulle inte ha något emot att bo i Italien. Det skulle verkligen vara en dröm! Hela kulturen är så mysig och det är så  mysigt och så vackert. Så det är verkligen något som jag skulle vilja göra.

Sen så kan man ju göra mycket av den maten hemma och det är ju skönt att det går att få tag på det hemma. Men det är ju kul att man kan gå ut och få lite extra god mat när man går ut.
Det är ju lite speciellt att gå ut och äta på restaurang och man sitter där och väntar på att få in den roliga maten som man väntar på och sen sitta och vänta på.
Men va bra att man kan äta och njuta för det är så gott. Jag skulle gärna vilja äta italienskt varje dag, det vore trevligt. 
Sen att äta italiensk glass det är ju bara för gott! Det skulle vara kul att kunna göra sån härlig glass själv, men det är nog lite svårt att göra det själv så det är nog värt att köpa det ute när man är på restaurang.